skip to Main Content
0184-423888 info@trendzenzo.nl Gratis verzending!
Trendz&zo Gelanceerd!

Trendz&zo gelanceerd!

d-Bodhi is ruim tien jaar geleden opgericht met als missie om op een duurzame manier, met oude materialen, kwaliteitsmeubelen te ontwerpen. d-Bodhi heeft het afgelopen decennium een enorme groei doorgemaakt en is vandaag de dag razend populair! Dat d-Bodhi niet alleen in woord maar ook in daad duurzaam is blijkt uit de actieve rol die het meubelmerk inneemt in haar awareness programma, waarbij herbebossing en environmental-friendly shopping actief worden gestimuleerd!

De basiscollectie bestaat uit meubels die geproduceerd zijn uit gerecycled teakhout, maar de inmiddels ruim 20 verschillende collecties omvatten accessoires en meubels die uit talloze duurzame materialen vervaardigd zijn. Denk aan rubber, papier, gegalvaniseerd ijzer en talloze gerecyclede houtproducten. Het resultaat hiervan is een serie duurzame, unieke meubelcollecties die karakter geven aan elk interieur. De collecties bestaan uit een omvangrijk aantal tafels, eettafels, bijzettafels, wandrekken, kasten, dressoirs, boekenkasten, dining tables, salontafels, boekenrekken, wandplanken, wijnrekken, accessoires, wandplanken en andere meubel-items.

Trendz&zo is het online verlengstuk van Korver Living voor het merk d-Bodhi. Het uitgangspunt hiervan is het online aanbieden van de meest trendy producten, met de meest complete productinformatie, voor de scherpste prijs! Daarnaast proberen wij onze klanten zowel online als offline te inspireren met inspirerende interieurblogs omtrent de laatste nieuwe collecties en trends. Dit is ook het uitgangspunt voor onze ‘fysieke’ woonwinkel aan de woonboulevard Sliedrecht. In onze woonwinkel staat het grootste assortiment aan d-Bodhi items in Europa opgesteld in sfeervolle woonstudio’s. Nieuwsgierig geworden? Wij heten je zowel online, als in onze woonwinkel in Sliedrecht van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top