skip to Main Content
0184-423888 info@trendzenzo.nl Gratis verzending!
D-Bodhi Salontafel Cabrini: Item Van De Maand Februari!

d-Bodhi Salontafel Cabrini: item van de maand Februari!

Iedere maand publiceren onze trendwatchers het Trendz&zo item van de maand. Het item van de maand wordt geselecteerd op populariteit, huidige woontrends en originaliteit. Deze maand: de Cabrini!

d-Bodhi Salontafel Cabrini

De d-Bodhi Salontafel Cabrini maakt deel uit van de Home Solutions collectie. Deze collectie richt zich specifiek op accessoires en kleinere meubelstukken met een speels accent. Dit is ook terug te vinden in de tagline van de collectie: ‘playfully practical’. Voor de Home Solutions collectie zijn verrassende gerecyclede materialen gebruikt, zodat de serie volledig duurzaam geproduceerd kan worden met behoud van topkwaliteit!

De Cabrini salontafel is een robuuste ronde, speels vormgegeven salontafel en is vervaardigd uit een combinatie van gerecycled teakhout en zwart metaal. Het teakhout is afkomstig uit oude Javaanse woningen. De mooiste planken worden hieruit handmatig geselecteerd, waarna deze worden bewerkt tot planken die geschikt zijn voor het vervaardigen van salontafels. Bij het gehele productieproces komen geen grote machines te pas, hierdoor is elke tafel uit de collectie uniek! De combinatie van dit hout met zwart metaal geeft het meubelstuk een stoer, industrieel karakter. de salontafel is verkrijgbaar in drie verschillen maten: small (30xØ55 cm), medium (35xØ65 cm) en large (40xØ75 cm). Bovendien zijn de salontafels, zoals te zien op onderstaande foto, op creatieve manier met elkaar te combineren! Door de tafels van verschillende formaten te combineren ontstaat een speels effect. Bovendien is het een perfecte manier om je zithoek compleet te maken!

D-bodhi Salontafel Cabrini Rond

d-Bodhi Salontafel Cabrini shoppen

Ben jij net als wij helemaal weg van de d-Bodhi Cabrini salontafels? Je koopt ze gemakkelijk, voordelig en zonder verzendkosten in onze webshop:

Salontafel 30xØ55 cm (€199,-)

Salontafel 35xØ65 cm (€249,-)

Salontafel 40xØ75 cm (€299,-)

Daarnaast vind je deze items ook in ons filiaal te Sliedrecht, waar de salontafels staan opgesteld in sfeervolle interieurdecors! Kom gerust eens langs om te kijken hoe deze fraaie salontafels zich op creatieve manier laten combineren met de andere verschillende collecties van d-Bodhi!

Bekijk onze openingstijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top