skip to Main Content
0184-423888 info@trendzenzo.nl Gratis verzending!
D-Bodhi Fauteuil Yarra: Item Van De Maand Maart!

d-Bodhi Fauteuil Yarra: item van de maand Maart!

Iedere maand publiceren onze trendwatchers het Trendz&zo item van de maand. Het item van de maand wordt geselecteerd op populariteit, huidige woontrends en originaliteit. Vorige maand is de Salontafel Cabrini uitgelicht. Deze maand: de Fauteuil Yarra

d-Bodhi Fauteuil Yarra

De d-Bodhi Fauteuil Yarra maakt deel uit van de River collectie. Deze collectie bestaat uit eetkamerstoelen, fauteuils en krukken die zijn vervaardigd uit gerecycled leer en stof. De River collectie is bovendien zo ontworpen dat alle stoelen, fauteuils en krukken perfect kunnen worden gecombineerd met de andere d-Bodhi collecties!

De Yarra fauteuil is een trendy, stoere fauteuil. De industriële look dankt deze fauteuil aan haar creatieve combinatie van gerecycled leer met het metalen frame! De Yarra heeft één standaardmaat (H94xB90xD62 cm), en is leverbaar in zes verschillende stoere kleuren: black, grey, polaris natural, polaris charcoal, cognac en brown. Hierdoor is hij in vrijwel elk interieur in te passen!

d-Bodhi Yarra Fauteuil shoppen

Ben jij net als wij helemaal weg van de Yarra fauteuil? Je koopt hem gemakkelijk, voordelig en zonder verzendkosten in onze webshop:

Fauteuil Yarra (€499,-)

Daarnaast vind je dit item ook in ons filiaal te Sliedrecht, waar de Yarra staat opgesteld in sfeervolle interieurdecors! Kom gerust eens langs om te kijken hoe deze fraaie fauteuil zich op creatieve manier laten combineren met de andere verschillende collecties van d-Bodhi!

Bekijk onze openingstijden!
Back To Top