skip to Main Content
0184-423888 info@trendzenzo.nl Gratis verzending!

Bij Trendz&zo is het bezorgen van uw bestelling naast snel, ook betrouwbaar en veilig. Wij maken het u graag makkelijk en daarom informeren wij u zo goed mogelijk via e-mail en telefonisch contact over de datum en tijdstip waarop wij uw aankoop bij u kunnen komen bezorgen. Ook bestaat er de mogelijkheid uw bestelling zelf te komen ophalen bij onze winkel in Sliedrecht. Zowel voor het inplannen van een bezorgafspraak als een afhaalafspraak wordt altijd contact met u opgenomen.

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen (accessoires, klein-meubelen) is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen neemt Trendz&zo voor haar rekening. Daarom is het bezorgen van ons gehele assortiment voor onze klanten kosteloos!

Grote bestellingen
Voor het leveren van grote bestellingen (groot-meubelen) maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. Na afspraak zullen onze medewerkers bij u thuis alles monteren en plaatsen. Daarnaast geven zij voorlichting over het onderhoud. Ook voor deze bezorgwijze rekenen wij onze klanten geen kosten!

Bezorging Waddeneilanden
Bestellingen op de Waddeneilanden zijn via onze website, Trendzenzo.nl, alleen mogelijk op aanvraag. Dit in verband met de variabele kosten voor het bezorgen. Zodra de aanvraag bij ons binnen is neemt de afdeling klantenservice contact met u op over de bezorgkosten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling planning op telefoonnummer 0184-423888.

Bezorging Buitenland
Trendz&zo levert online bestellingen alleen in Nederland en niet naar postbussen. Aankopen via de winkel kunnen wij in overleg leveren in het buitenland tegen een meerprijs.

Back To Top